Velika nagradna igra

Pitate se kako to funkcioniše?

1. Kako to da je poštarina BESPLATNA?

1.1 Kod skupog asortimana nije problem uračunati poštarinu u cenu a da to mušterija ne primeti. Ipak, mi nudimo artikle u vrednosti do 4700 dinara, mada su obično u pitanju proizvodi do 2300 dinara. Kako je onda to moguće?

1.2 Šaljemo robu direktno od prvobitnih distributora. U današnje vreme vipe nije tajna da sva moguća elektronika i druga roba dolazi iz Kine ili Tajvana. Stoga smo odlučili da se najviše isplati isporučivati robu korisnicima pravo iz destinacije njene proizvodnje.

1.3 Takođe se uveliko štedi na troškovima dobavljača i prodavca na veliko. Trudimo se da cenu robe koju Vam nudimo uvek održavamo na nivou konkurencije ili čak za nijansu ispod.

1.4 Cenu poštarine smo uspeli da minimalizujemo zahvaljujući velikom broj u pošiljaka koje dobavljači šalju našim korisnicima. Važno načelo u trgovinskom modelu kupovne galerije ShipGRATIS.rs je to da nikada ne uračunavamo cenu poštarine u cenu robe, već je oduzimamo od naše marže. Na prvi pogled, to može da izgleda neisplativo. Uporedite naše cene sa konkurencijom i videćete tu razliku.

1.5 Pošiljka sa robom se šalje iz Azije. Korisnik neće primetiti nikakvu razliku, osim roka dostave (vidi sekciju Dostava). Pošiljke standardno dostavlja Pošta Srbije.

2. Kako funkcioniše reklamacija?

2.1 Svesni smo toga da vraćanje robe na reklamaciju u Aziju može skupo da košta prosečnog potrošača a uz to i dugo traje.

2.2 Zato smo odlučili da posredujemo i u obavljanju reklamacije. Korisnik šalje zahtev za reklamaciju kreiranjem reklamacionog lista. Potom od nas dobija adresu u Srbiji gde može da pošalje robu a ostatak je naša briga, kao u običnoj e-prodavnici. Zarad bržeg procesa reklamacije, u većini slučajeva, zahtevamo od dobavljača da odmah pošalje novu robu.

2.3 Šta ako se npr. izgubi pošiljka prilikom transporta? U ovakvom slučaju preuzimamo svu odgovornost i o svom trošku tražimo od dobavljača da ponovo pošalje robu.

3. Kako korisnik može da plati robu?

3.1 Kao što več proizlazi iz principa kupovne galerije ShipGRATIS.rs, porudžbinu je moguće platiti transferom na račun, putem platne platforme PayU ili uplatnicom na pošti ili u banci.

3.2 S obzirom da roba dolazi iz Azije, plaćanje pouzećem nije moguće..