Velika nagradna igra

Načini plaćanja

Prodavac koji na virtuelnoj galeriji postavlja svoje proizvode u okviru politike Garancije zadovoljstva kupaca ima mogućnost da ponudi razne načine plaćanja. Ponuđene načine uvek možete pronaći u sekciji korpa (korak 2). Načini plaćanja se razlikuju po tome kakve proizvode sadrži porudžbina. Upozoravamo da neki načini mogu imati doplatu koja je uvek navedena kod izabranog načina plaćanja.

Više informacija o načinima plaćanja možete pronaći niže.

Uplata na tekući račun

Transfer finansijskih sredstava se odvija putem internet bankarstva. Kupac unosi ukupan iznos, broj računa primaoca i broj porudžbine kao opis/svrha plaćanja. Porudžbina će biti realizovana tek nakon što novac legne na dati tekući račun, što može da potraje 1-2 radna dana.

Online karticom

Kupac plaća dati iznos uz pomoć platne kartice preko platne platforme. Na platnoj platformi je potrebno uneti broj kartice, datum njenog isteka i trocifreni CVC kod sa zadnje strane kartice. Nakon uspešne verifikacije od strane banke, novac se skida sa računa kupca. Ovu uslugu pruža PayU S.A. sa sedištem u Poznanju, 60-166 Poznoznań, ul. Grunwaldzka 186.

Apple Pay

Apple Pay je mobilni i digitalni novčanik koji omogućava izvršavanje online uplate svim korisnicima uređaja iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac. Kupac ima sačuvane podatke svoje kartice u digitalnom novčaniku. Nakon što platilac izabere Apple Pay kao način plaćanja, izvršiće se beskontaktna verifikacija uplate pomoću Face ID ili Touch ID. Transfer se izvršava odmah po izvršenju uplate. Ovu uslugu pruža PayU S.A. sa sedištem u Poznanju, 60-166 Poznoznań, ul. Grunwaldzka 186.

Google Pay

Google Pay je način plaćanja koji omogućava izvršavanje uplata korisinicima mobilnih telefona sa operativnim sistemom Android. Kupac ima sačuvane podatke svoje kartice u digitalnom novčaniku. Nakon što platilac izabere Google Pay kao način plaćanja, izvršiće se beskontaktna verifikacija prema podešavanjima mobilnog telefona. Transfer se izvršava odmah po izvršenju uplate. Ovu uslugu pruža PayU S.A. sa sedištem u Poznanju, 60-166 Poznoznań, ul. Grunwaldzka 186.

Odložena uplata

U pitanju je način online kupovine zahvaljujući kojem kupac može da dobije vreme za pregled robe. Naručena roba najpre dolazi kupcu na adresu a uplata se izvršava tek naknadno. U slučaju ovog načina plaćanja, prodavac ima pravo da traži od kupca identifikaciju putem fotografije zajedno sa identifikacijskim dokumentom da bi mogao potvrditi njegov identitet. Više informacija o ovom načinu plaćanja možete pronaći ovde: Ovaj način plaćanja može biti naplaćen od strane prodavca.

Nalogom za plaćanje (uplatnicom)

Uplata putem uplatnice omogućava kupcu da uplati finansijska sredstva na tekući račun i u slučaju da ga kupac nema. Kupac novac za svoju porudžbinu uplaćuje na bilo kojoj filijali pošte, popunjavajući pritom iznos, adresu uplatioca i primaoca, svrhu plaćanja (br. porudžbine). Nakon toga na šalteru plaća određeni iznos uvećan za naknadu za ovu uslugu, prema cenovniku pružaoca usluge. Nedostatak ovog načina plaćanja je u tome što transfer traje 3-4 dana. Ovu uslugu pruža Pošta Srbije, matični broj: 07461429 Takovska 2, 11000 Beograd.