Velika nagradna igra

Kako je nastala kupovna galerija ShipGRATIS.rs

ShipGRATIS.bg


Ideja da se stvori kupovna galerija ShipGRATIS.rs se u našim glavama rodila otprilike polovinom 2011. godine. Motiv je bio da stvorimo internet portal na kojem će korisnici moći da kupuju i robu niske novčane vrednosti, a da poštarina pritom ne čini ogromni deo ukupnog iznosa. Da se omogući samostalna kupovina sitnih artikala a da se pritom ne plaća ogromna poštarina u odnosu na cenu robe. Takođe smo želeli da obezbedimo visoki standard ostalih usluga, kao što je komunikacija sa korisnicima, pružanje relevantnih informacija o robi, obavljanje reklamacije itd. Malo je potrajalo dok smo krenuli u samo ostvarenje ovog projekta i posle mnogo napornih godina, 13.6.2012 zvanično smo počeli sa radom. Procenite sami kako smo u tome uspeli.

Kakav je princip?

Princip je jednostavan, ne naplaćujemo poštarinu. To, međutim, ne znači da cenu poštarine uračunavamo u cenu robe i da obmanjujemo korisnike. Naprotiv, sav ponuđeni asortiman na kupovnoj galeriji ShipGRATIS.rs, svaki pojedini proizvod se prodaje po istoj ceni, mada obilčno čak i nižoj nego u drugim internet prodavnicama gde uvek postoji potreba da se u cenu uračuna i poštarina. Naš cilj je da našim korisnicima ponudimo kvalitetnu robu za cenu koja je konkurentna u odnosu na svetske kupovne portale. Dalje možemo da budemo ponosni i na naš korisnički servis koji funkcioniše na globalno korišćenoj tiket platformi i na nadstandardnu garanciju vraćanja novca u roku od 30 dana za vraćanje robe.

Kako smo to postigli?

Detaljni opis funkcionisanja možete naći u sekciji Kako to funkcioniše. Prosto rečeno, na ovaj način smo u mogužnosti da nudimo robu za isplative cene, jer posredujemo prodaju sa prvobitnim distributorima koji otpremaju robu iz Kine, Hong Konga ili Singapura, pravo do našeg korisnika koji može robu udobno preuzeti na pošti. Iako dostava iz Azije u Srbiju nije nikako jednostavna, uspeli smo da troškove svedemo na minimum, zahvaljujući velikoj količini pošiljki. Na kraju, ali ne manje važno, potrebno je naglasiti da ostale troškove za transport ne uračunavamu u cenu proizvoda, već ih oduzimamo od naših marži. Ovo je ukratko način na koji uspevamo da našim korisnicima nudimo ekskluzivnu robu za izvanredne cene uz besplatnu poštarinu.Ukoliko Vam se sviđa naša filozofija, ne oklevajte da kupujete kod nas i ispričajte o nama svojim prijateljima i poznanicima.

 

Ing. Lukáš Česal & Tomáš Česal

osnivači portal ShipGRATIS.rs